ALBU ČEKA PAKAO: Zvezda dobila odlične vesti pred evroligaški duel sa timom iz Berlina

Novosti online

20. 02. 2023. u 21:33

KOŠARKAŠI Crvene zvezde osvojili su Kup Radivoja Koraća. Vremena za slavlje nema, pošto već u petak u okviru 25. kola u Beograd dolazi Alba, a navijači kluba sa Malog Kalemegdana su rešili da napune "Pionir" i pozdrave igrače koji su ih obradovili još jednim trofejom.

АЛБУ ЧЕКА ПАКАО: Звезда добила одличне вести пред евролигашки дуел са тимом из Берлина

FOTO: KK Crvena zvezda

Naime, karte za ovaj meč su puštene u prodaju danas od 12 sati u za svega nekoliko sati su prodate. To je jasan pokazatelj da klub iz Berlina čeka paklena atmosfera u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Izabranici Duška Ivanovića su u prošlom kolu stigli do velike pobede u Tel Avivu protiv Makabija i sada žele da nastave seriju trijumfa u elitnom takmičenju.

Alba se nalazi u seriji od četiri poraza i poslednja je na tabeli sa učinkom 6-18. U njihovom prvom okrašju u Nemačkoj trijumfoala je Zvezda sa 88:84 posle produžetka.

Ova utakmica na programu je u petak od 19 sati.

BONUS VIDEO: Delije napravile sjajan ambijent u finalu Kupa Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)