"CIGANINE, CIGANINE..." Italijani vređali Kostića, a o onome šta je uradio Srbin bruje Apenini

Novosti online

20. 02. 2023. u 11:05

Sramne scene u Italiji! Navijači Specije vređali su srpskog reprezentativca i fudbalera Juventusa Filipa Kostića na utakmici u kojoj je njihov klub poražen od Juventusa (0:2).

ЦИГАНИНЕ, ЦИГАНИНЕ... Италијани вређали Костића, а о ономе шта је урадио Србин брује Апенини

FOTO: Tanjug/AP

Srbin je upisao asistenciju u pobedi "stare dame", a trener Maks Alegri izveo ga je iz igre u 80. minutu. Dok je napuštao teren prolazio je iza gola Juventusa, iza kog su bili smešteni navijači Specije.

Dok je Kostić prolazio čule su se užasne uvrede, u jednom trenutku i "Ciganine", što je još samo jedan dokaz da rasizam nije iskorenjen na Čizmi.

Kostić nije dozvolio da ga isprovociraju. Mirno je prošao pored navijača Specije, kada je čuo samo im je podigao ruku i pokazao im da budu glasniji, dok je u jednom trenutku podigao i palac uvis. 

Srpski fudbaler nije naseo na provokacije, a njegova ekipa je stigla do 14. pobede u sezoni i sada ima 32 boda, ali čak devet manje od Atalante koja je na poslednjem mestu koje vodi u Evrokupove.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)