MEGA IZDRŽALA NALETE VOJVODINE: Strategija kriznog menadžmenta

V. P.

16. 02. 2023. u 14:33

MEGA je opravdala ulogu favorita u duelu sa Vojvodinom u drugom četvrtfinalnom meču Kupa Radivoja Koraća u Nišu - 75:62.

МЕГА ИЗДРЖАЛА НАЛЕТЕ ВОЈВОДИНЕ: Стратегија кризног менаџмента

FOTO: KK Mega/Milan Rašić

Mladu ekipu trenera Marka Baraća u sutrašnjem prvom polufinalu (17.00) čeka susret sa boljim iz večerašnjeg obračuna FMP i Metalca u poslednjoj utakmici prve faze finalnog turnira.

- Čestitam igračima na plasmanu u narednu fazu. U pripremi smo imali nekoliko dana da napravimo skauting, upoznamo se sa protivnikom. Videli smo da je to dobra ekipa, sa nekoliko kvalitetnih pojedinaca. Očekivao sam da timovi iz nižeg ranga igraju sa velikom motivacijom, sa mnogo žestine i agresivnosti i da ih igra nagradi time što pogode dosta šuteva u uvodnim minutima - rekao je Barać.

Mladi strateg Mege kaže da je pripremao ekipu za "krizni menadžment u takvim situacijama".

- Posle rezultata koji nam nije išao u prilog, uspeli smo da iskontrolišemo situaciju i vratimo utakmicu u mirnije tokove. U prvom poluvremenu nismo uspeli da uspostavimo dominaciju u skokovima, što je bio jedan od zadataka. U drugom smo kontrolisali igru ispod oba obruča. Vojvodina je veoma dobra ekipa, sa izraženom unutrašnjom igrom, Beslaćem koji pravi dosta problema i sigurno da nije bilo lako. Čestitam i njima na dobroj utakmici, želim im da ostvare sve svoje ciljeve.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)