NE MOGU BEZ SLOVENCA: Dalas bez Dončića ne pobeđuje, Bogdanovića mučio šut

Novosti online

09. 01. 2023. u 08:22 >> 08:26

Ekipa Dalasa izgubila je od Oklahome, dok je Atlanta upisala važnu pobedu na gostujućem parketu protiv Klipersa.

НЕ МОГУ БЕЗ СЛОВЕНЦА: Далас без Дончића не побеђује, Богдановића мучио шут

FOTO: Tanjug/AP

Oklahoma tanderi su dočekali Dalas maverikse koji su na ovo gostovanje došli bez prve zvezde tima Luke Dončića, te tako nisu uspeli da dođu do pozitivnog rezultata. Domaćini su slavili rezultatom 120:109, Aleksander je odigrao još jednu fenomenalnu utakmicu ubacivši 33 poena, dok je kod Maveriksa najefikasniji bio Kristijan Vud sa 27.

Klipersi su dočekali Atlantu, ceo meč su vodili gosti i na kraju uspeli da prednost i sačuvaju te tako slave rezultatom 112:108. U domaćoj ekipi Lenard je bio najbolji pojedinac sa 29 poena, dok je u Atlanti Trej Jang ubacio 30. 

Bogdan Bogdanović je imao katastrofalnu šutersku noć, on je iz igre šutirao 2/6 za dva poena i 0/7 za tri, ali i pored njegove loše partije Atlanta je uspela da trijumfuje.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba