OPET SE OGLASIO BILI BERON: Poslao poruku navijačima Zvezde

Novosti online

16. 12. 2022. u 10:03

Bili Beron je ugasio nadu košarkaša Crvene zvezde u veliki preokret u meču 14. kola Evrolige. Nekadašnji bek crveno-belih je postigao trojku za trijumf Armanija na minut pre kraja, ali je izazvao gnev navijača s obzirom na neprimerenu gestikulaciju prilikom proslave važnih poena.

ОПЕТ СЕ ОГЛАСИО БИЛИ БЕРОН: Послао поруку навијачима Звезде

FOTO: EPA

Ne rade se takve stvari protiv timova u kojima si igrao. Svestan propusta je i američki bek, kojeg su očigledno ponele emocije igranja u vatrenoj atmosferi.

Kada su se glave ohladile, Beron se oglasio na Instagramu i poslao je poruku pomirenja navijačima tima u kojem je praktično stekao značajno ime na košarkaškoj mapi Starog kontinenta.

- Uvek je sjano vratiti se, najbolja dvorana na svetu – napisao je Beron na Instagramu uz video-snimak huka delija uz himnu „Evrolige”.

Beron je zatim i postavio izjavu koju je dao neposredno posle utakmice, što jasno kazuje da mu je žao zbog svega što se desilo. Pogrešio je Beron, a onda su i navijači reagovali impulsivno vređajući svog ljubimca. U „plamenu ljubavi” dešavaju se i ovakve stvari...

Armani je na kraju drame savladao Crvenu zvezdu 71:67, a Beron je zabeležio 19 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)