PROCURILI DETALJI KAMPACOVOG UGOVORA: Dobiće milione za više godina, ali ima jedan problem

Novosti online

16. 12. 2022. u 08:01

Gotovo je! Fakunda Kampaca samo potpis deli od Crvene zvezde. Madridski Real nije uspeo da isparira ponudi crveno-belih, pa su fenomenalni argentinski plejmejker i klub s Malog Kalemegdana mogli da krenu u završne pregovore koji su uspešno okončani u sredu kasno uveče.

ПРОЦУРИЛИ ДЕТАЉИ КАМПАЦОВОГ УГОВОРА: Добиће милионе за више година, али има један проблем

Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Na kraju je njegov agent došao u "Pionir" na meč sa Olimpijom iz Milana i rešio sve oko transfera još jednog Argentinca u redove crveno-belih, a "Marka" je objavila detalje dogovora Kampaca i kluba sa Malog Kalemegdana.

Kako se navodi, srpski klub je sa iskusnim argentinskim plejmejkerom potpisao ugovor na dve sezone, u kome će Argentinac dobiti ukupno 4.300.000 evra!

Do kraja tekuće sezone Kampaco će od Zvezde dobiti 1.800.000 evra, a za narednu godinu mu sleduje 2.500.000. Ipak, postoji mogućnost raskida ugovora na leto za samo 50.000 evra, što bi Kampaco verovatno iskoristio ukoliko se pojavi neka NBA ponuda za njega. 

Razlog zbog koga on "juri" NBA ponude je zapravo njegov bivši klub Real Madrid. Kada je odlazio u Denver kod Nikole Jokića dogovorio je da "kraljevskom klubu" plati odštetu od 6.000.000 evra i sada im još uvek duguje 2.600.000 evra i navodno je razgovarao sa ovim klubom o tome kako da nastavi da isplaćuje svoje obaveze. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)