NEMCI ZAPANJENO GLEDALI SRBE: Scena posle meča Evrolige Alba - Partizan iznenadila domaće navijače (VIDEO)

Novosti online

07. 10. 2022. u 22:41

KK Partizan se posle osam godina vratio u Evroligu i to porazom u Nemačkoj, a posle tog takmičarskog nastupa usledila je scena koju publika u Berlinu uopšte nije očekivala.

НЕМЦИ ЗАПАЊЕНО ГЛЕДАЛИ СРБЕ: Сцена после меча Евролиге Алба - Партизан изненадила домаће навијаче (ВИДЕО)

Tviter / Partizan.net

Podsetimo, Partizan je kao gost izgubio od Albe, koja je odigrala nestvaran meč i, uz 31 asistenciju, pobedila crno-bele sa 16 razlike.

Na momente je domaća ekipa vodila i sa +26, pa iako su navijači Partizana koji su bili u berlinskoj hali bodrili svoje ljubimce tokom celog duela, niko u domaćoj publici nije mogao ni da sanja šta će se desiti po okončanju utakmice.

A desilo se da su "grobari", verni svojoj ljubavi prema klubu, koja je (bar kada se o košarci radi, a nekada je to važilo i za fudbal) uvek bila veća od emocija prema rezultatu - uradili ono što uvek čine:

Pozvali su igrače crno-belih da im priđu, pa zajedno sa njima otpevali pesmu čiji su stihovi "... slavni klub, svima znan - beogradski Partizan" odjekivali dvoranom, naizmenično pevani od strane "grobara" i košarkaša.

Ovako je to izgledalo u Berlinu:

Stotine nemačkih navijača koji su još uvek bili u hali snimalo je mobilnim telefonima ovu scenu, jer i nisu navikli da vide ovoliku privrženost klubu, čak i u mečevima u kojima ljubimci navijača gube i sa 26 razlike, ili, prosto, prime 100 poena.

BONUS VIDEO: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

BRUTALNO POJAČANJE U HUMSKOJ! Partizan dovodi fenomenalnog NBA šutera