"POKAZALI SMO KO SMO!" Nikola Kalinić posle nestvarnog meča Turska - Srbija poslao upozorenje svim rivalima na Evrobasketu

Novosti online

28. 08. 2022. u 21:36

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije na izuzetno zanimljivo način trijumfovala nad Turskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a Nikola Kalinić, jedan od junaka trijumfa, nije skrivao zadovoljstvo.

ПОКАЗАЛИ СМО КО СМО! Никола Калинић после нестварног меча Турска - Србија послао упозорење свим ривалима на Евробаскету

FOTO: FIBA.Basketball

Podsetimo, Turska je uspela da nadoknadi 21 poena razlike, ali je Srbija ipak pobedila u Istanbulu, osnaživši tako svoje šanse da prođe na Mundobasket.

Odmah posle meča, Kalinić je za FIBA TV istakao:


- Znali smo da će biti teška utakmica. Prvo poluvremene i nije baš bilo realno po rezultatu, ipak smo mi igrali protiv vrlo jakog tima, koji ima veliki NBA i evroligaški kvalitet. Mi smo znali da će se oni vratiti posle naših 19 poena prednosti na poluvremenu, što se i desilo, započo je on kraću analizu.


Tome je odmah dodao i sledeće:


- Ipak, iako nam se prednost istopila, mi smo održali mir, koncentrisano smo se držali, sve do važne pobede. Pokazali smo u ove dve utakmice, protiv Grčke u Beogradu i Turske u Istanbulu, da smo dobar tim. Mislim da smo spremni za Evropsko prvenstvo, kako za mečeve u grupi, a potom i u nokaut fazi, za koju se nadam da ćemo kvalitet pokazati i u osmini finala, i u četvrtfinalu i u polufinalu, a, nadam se, i u finalu - ne skriva optimizam Nikola Kalinić.

Bonus video: Ovako je Arena pozdravila košarkaše Srbije pred meč sa Grcima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna