NEREALNA SCENA U BIH: Košarkaši Igokee osvojili titulu, pehar će im biti poslat poštom

Novosti online

08. 06. 2022. u 19:28

IGOKEA je postala šampion Bosne i Hercegovine. Košarkaški klub iz Laktaša je u poslednjem kolu pobedom nad tuzlanskom Slobodom (80:53) obezbedio pehar, ali njegova dodela je u najmanju ruku čudna.

НЕРЕАЛНА СЦЕНА У БИХ: Кошаркаши Игокее освојили титулу, пехар ће им бити послат поштом

FOTO; KK Igokea/ABA liga/Nikola Vuruna

Uprava Igokee je upitala kada će klubu biti dodeljen trofej i medalje, a odogovor je stigao da će to biti urađeno poštom.

Iz kluba su iznenađeni ovakvom odlukom Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine.

- Tačno je da se do poslednjeg kola nije sve znalo, ali mogli su klubove obavestiti na neki način. Zamislite, zvali su nas iz kancelarije Košarkaškog saveza kako sa predlogom da poštom pošalju pehare i medalje. To nisam doživeo nikada, niste ni vi sigurno. Ne krivim te ljude koji rade u kancelariji, znate oni su samo radnici tu - rekao je Siniša Kovačević tim menadžer Igokee za "Sport.ba".

Prošle sezone je titulu osvojio Široki Brijeg. Tada završnica prvenstva nije odigrana, ali je održana ceremonija dodele pehara.

- Tada je generalni sekretar Saveza Amer Čolan odneo pehar i medalje, na svoju ruku. Tada nije bilo ni saglasnosti da se to uradi, znate i sami šta se izdešavalo. Nema to veze sa HKK Široki, pitanje najbolje da postavite gospodinu Čolanu. Danas sam razgovarao sa pojedinim ljudima iz Upravnog odbora KS BiH, sa brojnim sportskom radnicima, pa ljudi su u čudu… Poslati poštom... - u neverici priča Kovačević.

BONUS VIDEO: Uručivanje šampionskih prstenova košarkašima Crvene zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EVROLIGA NAJGLEDANIJA U ISTORIJI: Partizan i Crvena zvezda neprikosnoveni, nema im ravnih