MICIĆ O NEVEROVATNOJ TROJCI: Saigračima je dozvoljeno da me malo povrede (VIDEO)

A. Ilić

19. 05. 2022. u 20:28

POMALO poetski zvuči, Srbin je bio heroj u prestonici Srbije, Vasilije Micić doneo je novo finale Efesu, a nikoga nije iznenadilo što je posle meča bio pravi heroj i zvezda među medijima, kao i saigračima.

МИЦИЋ О НЕВЕРОВАТНОЈ ТРОЈЦИ: Саиграчима је дозвољено да ме мало повреде (ВИДЕО)

FOTO: N. Iljukić

Vasilije Micić pogodio je odlučujuću trojku u pobedi 77:74 nad Olimpijakosom.

- Osećam se srećno. Završiti utakmicu na ovakav način, lep je osećaj. Mora glava što pre da se ohladi i da se spremimo za naredni meč. Drago mi je što smo igrali kao tim, nedostajali su nam igrači, ali nismo odustajali. U ovakvim mečevima važno je ostati miran, to smo uradili.

Olimpijakos je imao veliku podršku ali...

- Ja za sebe uvek kažem, nemam nikakav problem sa drugim navijačima, u smislu stvaranja pritiska. To je prelepa stvar. Drago mi je što su  ponovo tu. Možda je njima malo otežalo i stvorilo nervozu da igraju pred ovakvom publikom.

Efes u finalu brani titulu.

- Iskreno, za dva dana igramo, treba da se ohladi glava, da se fizički oporavimo. Imamo probleme koje moramo u hodu da rešavamo. Verujem da ćemo biti spremni.

 

Micić je upitan koga bi radije u finalu?

- Da bi osvojio titulu morate pobeđivati najbolje. U mom slučaju zaboravljena su predviđanja unapred, to je nemoguće, što se mene tiče, ko god dođe dobro došao je. Barselona igra jako zrelo, igraju danas protiv Reala, prelepo će biti za gledanje.

Neverovatna trojka uz zvuk sirene rešila je meč. Svi su skočili na Micića nakon toga.

- Svi su teški, pogotovo visoki igrači. Prvi put sam dao ovakav koš na važnom meču, dozvoljeno im je da me malo i povrede, rekao je Micić.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna: Fotografija MVP Jokića na Geneks kuli

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere