"OKREĆEMO SE ODMAH REVANŠU!" Radonjić: Moglo je da bude lošije i bolje

Tanjug

13. 05. 2022. u 08:32

CRVENA zvezda povela je u polufinalnoj seriji ABA lige, a posle utakmice sa Cedevita Olimpijom trener crveno-belih Dejan Radonjić bio je zadovoljan onim što su njegovi izabranici prikazali.

ОКРЕЋЕМО СЕ ОДМАХ РЕВАНШУ! Радоњић: Могло је да буде лошије и боље

FOTO: ABA liga/Ivica Veselinov

Crveno-beli su slavili sa 93:82 i došli su u priliku da u Ljubljani sve reše i plasiraju se u finale.

- Zadovoljan sam pobedom, to je, naravno, bilo najvažnije. Što se tiče samog toka utakmice, bilo je dosta problema u odbrani ili bolje da kažem da su oni bili sjajni u napadu. Nismo kontrolisali neke stvari, primili smo 48 poena u prvom poluvremenu, što je zaista mnogo, ali smo imali prednost što je bilo značajno. Gradili smo rezultat i uspeli da povedemo 1:0. Okrećemo se revanšu i to odmah. Značajno je što smo pobedili, ali pravićemo analizu odmah zbog naredne utakmice i nadam se sledećih. Hvala publici što nam je dala sjajnu podršku, u veoma značajnom momentu iz više aspekata. - rekao je Radonjić.

Ipak, bilo je i stvari kojima crnogorski stručnjak nije bio zadovaljan. To je sasvim razumljivo ako se zna da je ekipa poslednji takmičarski meč odigrala 23. aprila.

- Ono što smo imali od 23. aprila do danas, stava sam da je moglo da bude i lošije i bolje, čekali smo da sagledamo meč da bismo videli u kakvom smo statusu. Treba dobro sagledati situaciju i da ispravimo stvari kojima nismo zadovoljni. To neće biti lako, pogotovo jer imamo igrače koji nisu u najboljem fizičkom stanju - zaključio je trener crveno-belih.

Podsetimo, druga utakmica Cedevita Olimpija - Crvena zvezda igra se u ponedeljak od 18.30.

BONUS VIDEO: Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!