LUDNICA U SOMBORU: Fešta kakvu samo MVP pravi (VIDEO)

Novosti online

12. 05. 2022. u 09:52

KOŠARKAŠ Denvera Nikola Jokić postao je MVP NBA lige, drugu godinu zaredom.

ЛУДНИЦА У СОМБОРУ: Фешта какву само МВП прави (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Veliko iznenađenje priredio je Denver Nikoli Jokiću. U rodnom gradu su ga sačekali Majkl Meloun, trener Denvera, generalni menadžer kluba iz Kolorada Tim Koneli, vlasnik franšize iz Kolorada, te Miško Ražnatović, njegov dugogodišnji menadžer.

Najpre je zaplakao, a potom zabavljao novinare i druženje nastavio sa gostima u kafani, gde je bilo muzike, harmonike, tamburice, pevanja, snimanja...

Poslao je srpski centar zajedno sa ljudima iz Denvera posebnu poruku kritičarima, nosili su majicu na kojoj je pisalo: "Neki ljudi žele da vide kako padaš. Razočaraj ih".

Na fotografijama objavljenim na Tviter nalogu Denvera vidi se da je Jokić u transu slavio novo MVP priznanje. U Somboru je definitivno bio provod za pamćenje. Jokića su čak i "okupali" tokom davanja intervjua. 

Podsećanja radi, Srbin je imao 875 poena, Džoel Embid 706, Janis Adetokumbo 595, a daleko iza ostali su Devin Buker (21), Luka Dončić (146), Džejson Tejtum (43), Dža Morant (10), Stef Kari (4), dok su Lebron Džejms i Kevin Durent dobili po jedan glas.

BONUS VIDEO: NAJGRUBLjE LIGE NA SVETU: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna