KATASTROFA ZA KRAJ SEZONE LEJKERSA: Kukavički potezi Lebrona koštali tim plej-ofa

Novosti online

06. 04. 2022. u 19:37

NAJPOZNATIJA i najuspešnija NBA ekipa jesu Los Anđeles Lejkersi, koji nikako da se probue iz letargije u koju su zapali.

КАТАСТРОФА ЗА КРАЈ СЕЗОНЕ ЛЕЈКЕРСА: Кукавички потези Леброна коштали тим плеј-офа

FOTO: AP

Ekipa iz Kalifornije je u odlučujućem meču za plej-in doživela težak poraz od Finiks Sansa 121:110 i na taj način završili su "jezerdžije" ovosezonskom mučenje.

O katastrofalnoj igri najbolje govori i podatak da zvezda tima, Lebron Džejms nije ni želeo da pomogne timu, već je uzeo ranije odmor. Tim koji svoje mečeve igra u Stejpls centru nijednom nije bio blizu toga da ugrozi protivnika.

S obzirom da za katastrofalnu sezonu neko mora da odgovara to će biti trener Frenk Vogel, koji će platiti za velike greške uprave kluba, ali pre svih Lebrona Džejmsa, koji je letos preuzeo odgovornost za pravljenje tima i napravio niz loših odluka.

Iako se ne zna tačno ko sve donosi odluke u klubu, sigurno je da to više neće biti Lebron Džejms i da će i on uskoro otići iz Lejkersa

Njegova najveća greška je bilo insistiranje da se iz Vašingtona, u „samoubistvenom“ trejdu dovede Rasel Vestbruk, umesto, kako je bilo očekivano Badi Hild iz Sakramenta (koji je kasnije završio u Indijani).

Lebron je odlučio da se na terenu okruži svojim drugarima, veteranima, očigledno misleći da će moći da iz njih izvuče poslednje atome snage za još jedan juriš na „prsten“ – i prevario se.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati