NEMANJA NEDOVIĆ UĆUTKAN: Branio Zvezdu i Srbiju pa mu Tviter obrisao profil (FOTO)

Novosti online

06. 04. 2022. u 09:17

SRPSKI košarkaš Nemanja Nedović osetio je na svojoj koži sve "blagodeti" zapadnjačke demokratije i civilizacije. Nakon što je na Tviteru žestoko kritikovao Evroligu zbog isticanja NATO zastave na utakmici Žalgiris - Crvena zvezda, ova društvena mreža je ugasila njegov nalog!

НЕМАЊА НЕДОВИЋ УЋУТКАН: Бранио Звезду и Србију па му Твитер обрисао профил (ФОТО)

Foto: EPA

Glasno je branio Srbiju i Crvenu zvezdu, pa su očito odlučili da ga ućutkaju, piše Kurir.

Podsetimo, velika bura podigla se u javnosti nakon gostovanja Zvezde u Kaunasu. Utakmicu Evrolige, nažalost, obeležile su stvari koje ne bi smele da imaju veze sa sportom. Košarkaši Zvezde nisu želeli da nose ukrajinsku zastavu na kojoj je pisalo "Stop ratu". To je razbesnelo navijače domaćeg tima, koji su tokom čitavog meča provocirali i brutalno vređali košarkaše Zvezde i Srbiju. U jednom momentu su na tribinama razvili i veliku zastavu NATO-a.

Sraman potez navijača Žalgirisa razbesneo je našeg reprezentativca Nemanju Nedovića, koji je poslao jasnu poruku Evroligi.

- Evroligo, za takve stvari nema mesta na košarkaškim terenima - napisao je Nemanja uz fotografiju iz dvorane na kojoj se na tribinama jasno vidi zastava NATO-a.

Foto: Printskrin

Njegova objava izazvala je brojne reakcije. Krenule su prozivke na Nemanjin račun, ali srpski košarkaš nije ćutao, pa je zbog toga verovatno i ostao bez naloga na ovoj društvenoj mreži.

- Svi znamo zašto su to imali u dvorani protiv tima iz Srbije. Kada sam igrao sa Panatinaikosom tamo, nisam video to - odgovorio je Nedović jednom navijaču koji se pravio pametan.

Nedugo nakon ove prepirke, nalog na kome je veoma aktivan je "nestao".

Foto: Printskrin

BONUS VIDEO - Smailagić sa leđa spustio loptu u koš

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)