OVO SE NIJE VIDELO U TV PRENOSU: Litvanski as prišao košarkašima Zvezde zbog zastave Ukrajine, ali nije dobio šta je tražio

Novosti online

04. 04. 2022. u 20:13

NE stišava se bura posle poteza košarkaša Crvene zvezde da ne drže zastavu Ukrajine pred meč Evrolige protiv Žalgirisa u Kaunasu, zastave na kojoj je pisalo "Zaustavite rat", što samo po sebi uopšte nije sporna poruka, ali crveno-beli nisu hteli da je nose na nečijoj zastavi.

ОВО СЕ НИЈЕ ВИДЕЛО У ТВ ПРЕНОСУ: Литвански ас пришао кошаркашима Звезде због заставе Украјине, али није добио шта је тражио

Foto: Printskrin

Objasnio je to klub s Malog Kalemegdana u saopštenju za javnost, ali...

Dok je utakmica u Litvaniji trajala, jedan od najboljih igrača Žalgirisa, Edgaras Ulanovas, koji je u dramatičnoj pobedi nad Zvezdom posle produžetka ubacio 18 poena, i to uz sedam skokova i pet asistencija, rešio je da "ispita" crveno-bele zašto nisu nosili pomenutu zastavu.

Posle meča je otkrio šta se dogodilo tom prilikom:

- Ne znam da li je to odbijanje do igrača ili je stav kluba. Nemam pojma šta bi svaki igrač ponaosob rekao o tome da ga je neko o tome pitao. Ja, lično, nisam hteo da me bilo šta emotivno udalji od samog meča, ali sam na poluvremenu pitao igrače Zvezde hoće li nešto reći o toj odluci da ne drže zastavu. I... rekli su da ne žele, otkrio je Ulanovas.

BONUS VIDEO: Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)