"PAKUJ KOFERE I ODLAZI": Navijači Zvezde teraju Amerikanca iz kluba

Novosti online

04. 04. 2022. u 08:34

POSLE skandala u Kaunasu, kada su navijači zviždali i vređali igrače Zvezde jer nisu držali zastavu Ukrajine na kojoj je pisalo "Stop War" (zaustavite rat), Eron Vajt je pokušao da se opere i optužio je Zvezdu.

ПАКУЈ КОФЕРЕ И ОДЛАЗИ: Навијачи Звезде терају Американца из клуба

FOTO:KK Crvena zvezda

On je na Tviteru napisao da je ceo tim dobio neku vrstu saveta da ne dodiruje zastavu Ukrajine.

- Nama je kao timu rečeno da ne pipamo zastavu. Želim da naglasim da ne podržavam rat i da želim mir na svetu - napisao je Zvezdin Amerikanac.

S druge strane, njegova žena Grejs Vajt je udarila po Zvezdi, poručila da nema zašto da se izvinjava Srbina, te da su košarkaši "pokradeni" i da im je oduzeta sloboda govora od strane menadžmenta.

- Kod mene nema neutralnosti. U potpunosti sam na strani Ukrajine. I morate da budete slobodni da istaknete svoje mišljenje. Ne izvinjavam se Srbima, nemam na čemu ni da im se izvinjavam. Ne baca ceo tim pod autobus. Ako srpski igrač nije smeo da pipne zastavu, onda nije ni trebalo. Ali svi su oni "pokradeni" i oduzeta im je sloboda govora od strane menadžmenta - poručila je Grejs i žestoko razbesnela navijače Zvezde, pa su žestoko prozvali i nju i Erona.

Brutalni su navijači i prema Vajtu. Nisu ga štedeli, pa su mu na Instagramu poručili da odlazi iz Zvezde.

- Nadam se da ćeš ovo videti, nismo ljuti, razočarani smo. Vratili ste se posle povrede, dočekali smo te kao da si jedan od nas. Ali nisi više dobrodošao.

- Odlazi iz Zvezde! Mrš iz Zvezde...

A koliko su se u prošlosti pitali navijači šampiona Srbije, neće se dobro Vajt provesti ako odluči da ostane u prestonici Srbije. 

BONUS VIDEO: Matija Bećković dobio Zvezdin dres sa brojem 10

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!