NEVIĐENA SCENA: Dejan Radonjić sa ovih šest reči pred večiti derbi raspametio "delije" (VIDEO)

Novosti online

10. 11. 2021. u 21:02

DEJAN Radonjić je možda i najomiljeniji košarkaški trener za navijače Crvene zvezde poslednjih godina, kako zbog rezultatskih uspeha, tako i zbog svojih stavova, a najnovijim je izazvao salve smeha.

НЕВИЂЕНА СЦЕНА: Дејан Радоњић са ових шест речи пред вечити дерби распаметио делије (ВИДЕО)

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Naime, posle treninga crveno-belih, koje čekaju najpre meč sa Lionom u Evroligi (četvrtak, 19 časova), a potom "večiti derbi" s Partizanom, u istom terminu u nedelju, 14. novembra, došlo je do zanimljive situacije vezane za teže povređenog Erona Vajta koji se polako priključio radu s ekiom.

Na konstataciju jednog od prisutnih novinara koji su došli da razgovaraju s njim "Treneru, videli smo Erona Vajta da trenira", Radonjić je hladnokrvno rekao:

- Da, i ja sam to video!

Prisutni su se nasmejali, ali i brojni zvezdaši koji su taj snimak videli na društvenim mrežama.

Dejan Radonjić je, naravno, pored duhovitog odgovora imao i sledeće da kaže o statusu povređenog pojačanja crveno-belih.

- Vajt je jako blizu tog pregleda, koji će biti sledeće nedelje, na osnovu kog ćemo dobiti dozvolu, ili ne, za početak treninga na kome će on moći da radi sa kontaktu. Trenutno je u posebnom režimu rada, bez kontakta, posebno leve ruke. Tako da... čekamo taj snimak, pa ako dobijemo dozvolu, postepeno ćemo ga uvoditi u nove vežbe i pripremati za početak rada sa ekipom, nadajući se da će to biti brzo, zaključio je strateg crveno-belih.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!