VIRTUS GOST BUDUĆNOSTI: "Morača" pamti Teov šou!

V. P.

02. 11. 2021. u 20:19

DERBI 3. kola B grupe Evrokupa biće odigran sutra u podgoričkoj "Morači" (19.00), gde se sastaju dve neporažene ekipe u dosadašnjem toku takmičenja.

ВИРТУС ГОСТ БУДУЋНОСТИ: Морача памти Теов шоу!

FOTO: AP

Budućnost dočekuje bolonjski Virtus, uz Partizan glavnog favorita za trofej i plasman u Evroligu naredne sezone.

Isti rivali sastali su se prošle sezone u top 16 fazi, Bolonjezi su slavili u oba meča. U prvom, odigranom u crnogorskoj prestonici, briljirao je Miloš Teodosić sa 26 poena, četiri skoka i četiri asistencije.

"Đetići" su u prva dva kola pobedili Ulm u Nemačkoj i potom na domaćem terenu nadvladali Valensiju u izuzetno dramatičnom meču (71:70). Virtus je bio ubedljiv u Bursi (101:83), trijumf dvocifrenom razlikom zabeležio je i protiv Ulma u svojoj "Paladoci" (87:76). Međutim, tim koji ove sezone predvodi trofejni trener Serđo Skariolo poražen je u domaćem prvenstvu na poslednja dva gostovanja - od Napolija (89:92) i Tortone (76:93).

Igre Budućnosti u dosadašnjem delu sezone nisu na vrhunskom nivou, ali rezultati jesu. Tim trenera Aleksandra Džikića doživeo je samo jedan poraz u osam utakmica u ABA ligi i Evrokupu, i to od jadranskog šampiona Crvene zvezde u Beogradu (63:71).

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!