BAŠ NERASPOLOŽEN: Dejan Radonjić posle poraza Zvezde od Albe rekao samo rečenicu

Novosti online

22. 10. 2021. u 20:54 >> 21:11

TEŠKO je pao treći evroligaški poraz u ovoj sezoni treneru Crvene zvezde Dejanu Radonjiću.

БАШ НЕРАСПОЛОЖЕН: Дејан Радоњић после пораза Звезде од Албе рекао само реченицу

FOTO: N. Paraušić

Zvezda je od Albe izgubila prilično glatko, i to pred svojim navijačima u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", a kako se utakmica razvijala, i ne čudi nezadovoljstvo u njenom taboru.

O tome možda najbolje svedoče Radonjićeve reči.

On je posle utakmice stao pred kamere i rekao samo ovo:

- Alba je bila baš, baš bolja od nas, i to jer smo mi bili veoma loši na obe strane terena od prvog do 40. minuta, rekao je Dejan Radonjić i odmah otišao u svlačionicu za svojim igračima.

"Rani problemi i otežavajuće okolnosti"

Nedugo zatim, Radonjić se pojavio na konferenciji za medije, gde je najpre rekao da je Nikola Ivanović bolestan, te da u tom trenutku još uvek ne zna da li je pozitivan na koronavirus, a onda dodao:

- Rekao sam i ranije da moramo da budemo jako koncentrisani da bismo kontrolisali kvalitet koji Alba poseduje, ali smo u ranoj fazi ušli u probleme. Gosti su od početka igrali dobro i gradili rezultat, a mi sa mnogo grešaka u oba pravca nismo uspevali da dođemo do dobrog ritma i kroz njega dođemo do bolje situacije u ovom meču. Naravno da u Evroligi nema lakih utakmica, to su najbolje ekipe u Evropi, što dokazuju i rezultati odličnih, neizvesnih mečeva. Nama je, u situaciji u kojoj smo se našli, otežavajuća okolnost i ovakav ritam, koji nam ne dozvoljava do dostignemo neki nivo... Očigledno je da će biti potrebno vremena. Navijačima hvala što su došli u ovolikom broju, svi znaju koliko nam oni znače, a ja se nadam da ćemo uz njih biti još bolji. Za borbenost se ne može reći da nije postojala, ali videli ste i sami da u napadu ima dosta stvari koje treba izanalizirati. Balans između onoga što smo uradili i što treba da se uradi, pa forma, da ne pričamo o stepenu uigranosti, jer nam svako malo neko "dolazi" a, nažalost, i neko opada ... Jako je teško sada pričati i o tom segmentu, uigranosti, kada se igraju utakmice na ovom nivou.

Šta sledi za Zvezdu?

Podsetimo, Zvezdu čekaju novi izazovi i to u "brzom ritmu": najpre gostovanje Mornaru u ABA ligi (nedelja, 17 časova), a onda i dupli evroligaški program - u utorak crveno-beli igraju na terenu Monaka (19 sati), a dva dana kasnije na terenu Armanija (20.30).

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri