"PA, OVO JE URNEBESNO!" Nikola Jokić raspametio Amerikance lekcijom prvom piku s drafta (VIDEO)

Novosti online

22. 10. 2021. u 16:02

NIKOLA Jokić i Denver Nagetsi su odlično otvorili novu NBA sezonu, a sjajna partija Srbina oduševila je pojedine američke novinare.

ПА, ОВО ЈЕ УРНЕБЕСНО! Никола Јокић распаметио Американце лекцијом првом пику с драфта (ВИДЕО)

FOTO: AP

Na gostovanju Feniks Sansima, Jokić i saigrači su trijumfovali sa 98:110 uz odličnu igru našeg centra, aktuelnog MVP-a lige.

On je, pored ostalog, ostvario 27 poena, imao i 13 skokova, te dve asistencije, i to protiv tima koji je glatko, sa 4-0, deklasirao Nagetse u minulom plej-ofu, u polufinalu Zapadne konferencije.

Na sve to, Srbin je za direktnog rivala imao Deandrea Ejtona, prvog pika s drafta 2018. godine, centra za kog Jokić neretko voli da kaže da mu se jako sviđa kako napreduje, koliko se trudi i kojim talentom raspolaže.

Ali, Ejtonu ništa od toga nije pomoglo protiv našeg asa, o čemu svedoči i Jokićev učinak, i brojni hvalospevi koji su mu stigli posle pomenute utakmice. Neki od njih su se desili i posle sledeće objave na internetu:

- Minut i 23 sekunde Jokića protiv Deandra Ejtona, poručio je novinar "DNVR"-a Harison Vind uz snimak koji je i pred vama:

- Čitav snimak je urnebesan. Jokić se poigravao s njim, jedan je od komentara američkih ljubitelja košarke.

- Ovo je umetnost, poručio je drugi.

Naredni meč Nikola Jokić i Nagetsi igraju u subotu, od 3 sata po srednjnjeevropskom vremenu, a tada će ugostiti San Antonio Sparse koji su u svom prvom takmičarskom nastupu deklasirali kod kuće ekipu Orlando Medžika sa 123:97, uz izvrsnu partiju centra Moa Bambe - 18 poena, po četiri skoka, asistencije i blokade.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)