RADONJIĆ PRED CSKA Prvi su favoriti za titulu, pokušaćemo da odgovorimo na kvalitet koji poseduju

Novosti online

14. 10. 2021. u 15:57

NIJE dugo Crvena zvezda očajavala zbog poraza u Laktašima, u Areni je pao Žalgiris, a sada nema mnogo prostora za radost jer već u petak sledi duel protiv CSKA u Moskvi.

РАДОЊИЋ ПРЕД ЦСКА Први су фаворити за титулу, покушаћемо да одговоримо на квалитет који поседују

FOTO:KK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Radonjić govorio je o svojim očekivanjima pred duel u Moskvi. 

-CSKA svake godine napada vrh, ima iste ciljeve. Tako je i ove sezone. Već na početku je pokazao da je među favoritima za osvajanje. Tim pun kvaliteta, iskustva, trofeja. Čeka nas težak posao u Moskvi i biće potrebno da budemo jako dobri da bi parirali CSKA.

Za Radonjića nema dileme, CSKA je jedan od glavnih favorita za titulu Evrolige. 

-Treba da vidimo kako ćemo da odgovorimo na taj kvalitet koji poseduju. Da vidimo koliko možemo da budemo konkurentni protiv favorita za osvajanje i na osnovu toga ćemo praviti analize i davati konkretne odgovore. Već sinoć smo dali odgovor na jedno takvo pitanje. U takvoj smo fazi da je potrebno određeno vreme i broj testova da bi nešto konkretnije mogli da kažemo, jer nismo imali prilike da uradimo sve što je bilo planiramo. Nadamo se da ćemo što pre izaći iz problematike sa povredama i da ćemo imati još igrača na koje možemo da računamo za sledeći period, koji je takođe jako zahtevan. Sigurno ćemo dati sve od sebe i pokušati da odigramo najbolje što možemo. Znamo protiv koga igramo, ali želimo da izađemo na parket i damo maksimum, poručio je Radonjić.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega