ŽELJKO OBRADOVIĆ ŠOKIRAO GROBARE: "Nemam ugovor sa Partizanom"

Novosti online

28. 08. 2021. u 09:54

OD povratka u Partizan Željko Obradović ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ШОКИРАО ГРОБАРЕ: Немам уговор са Партизаном

FOTO: Arhiva novosti

U razgovoru sa novinarom "Al DŽazire" Obradović je rekao da sa Partizanom nema potpisan ugovor. 

- Ja nemam ugovor sa Partizanom. Nisam potpisao ugovor sa Partizanom. Zato što meni ne treba ugovor sa Partizanom. Gospodin Ostoja Mijailović je čovek kome ja verujem. Ja sam ga pitao da li ti meni veruješ. Rekao mi je verujem ti, ja verujem tebi. Kraj. Da li ću da ga potpišem sutra? Otkud znam. Neću da se bavim time. Mnogo mi je važnije da mi svi igrači budu na treningu. Ja znam ko sam i šta sam i kakav sam. I to mi je najvažnije. Dogovorili smo se da saradnja traje tri godine, to je tako, moja reč je važnija od bilo kakvog potpisa. Trebalo bi da provedemo najmanje tri godine zajedno, ovo je projekat, rekao je Obradović.

Zatim je istakao da je povratkom u Partizan ispunio san.

- Da li čovek koji voli nešto i to mu je najvažnije rizikuje? Može Partizan da bude osmi. Ok, osmi je. Dođe predsednik i kaže: ´Željko, to nije to´. Hvala lepo. Ja sam ispunio svoj san. Vratio sam se u moj Partizan. Mogu da vam kažem da se osećam fenomenalno. Da bih vam objasnio, letim. Svaki trening letim sa mojim igračima. Da li ima teških trenutaka na trenigu? Da li podviknem? Da li sam u nekom trenutku nervozan. Pa kad bi bilo drugačije, onda to ne bi bilo to. Kad bih ja otišao na trening, kada bi sve bilo u redu da se ne iznerviram, da ne podviknem i da ne ispravljam, onda to ne bi bilo to", rekao je on dodajući da je selektirao košarkaše na osnovu toga ko više uživa u igri.

Crno-beli su trenutno na Zlatiboru, a već početkom nedelje putuju u Opatiju gde ih od 1. do 3. septembra očekuje turnir.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)