KOŠARKAŠI PARTIZANA POČINJU PRIPREME: Start 16. avgusta

G. K.

10. 08. 2021. u 07:45

"PARNI valjak" polako pali motore.

КОШАРКАШИ ПАРТИЗАНА ПОЧИЊУ ПРИПРЕМЕ: Старт 16. августа

FOTO: KK Partizan

Trener Partizana Željko Obradović okupiće prvotimce 16. avgusta u Beogradu na početku priprema za novu sezonu, dok je sa nekolicinom mlađih igrača, kao i onih koji se nalaze na probi, juče počeo sa radom u novobeogradskom hramu košarke, Hali sportova "Ranko Žeravica".

- Sakupili smo naše mlade igrače kako bismo videli ko bi od njih mogao da bude deo tima, pre svega na pripremama, a možda kasnije i u toku sezone. Ima i nekih igrača sa strane koje želimo da vidimo, a tu su i pojedinci koji bi trebalo da imaju bitnu ulogu u ovoj sezoni. Vreme rada je ispred nas - istakao je Obradović na prvom okupljanju kojem su asistirali pomoćnici Vlada Andrić, Aleksandar Matović, Bogdan Karaičić, Hose Marija i kondicioni trener Predrag Zimonjić.

Plan je da se stranci i novopridošlice timu priključe od sledeće nedelje, a bazični deo priprema crno-bela ekspedicija odradiće na Zlatiboru posle čega ih očekuje nastup na dva pripremna turnira, prvo u Opatiji (od 1. do 3. septembra), a onda u Istanbulu (od 11. do 12. septembra).

Beogradski tim će na turniru u Istri učestvovati zajedno sa Cedevitom Olimpijom, Cibonom i Pezarom, dok će za rivale u turskoj prestonici uz domaćina Fenerbahče imati još Uniks i Monako. Posle toga, "valjak" će 16. septembra odigrati u beogradskoj "Štark areni" utakmicu protiv Efesa koja će služiti kao oproštaj dugogodišnjeg kapitena Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)