DIKLIĆ I TODORIĆ "PROTIV" ŽOCOVOG POVRATKA: Tražili mu CV i da pokaže šta je radio posle Partizana

Novosti online

29. 06. 2021. u 10:50

NAJTROFEJNIJI trener košarkaške Evrolige, Željko Obradović, juče je na predstavljanju u Partizanu otkrio da su dva pojedinca iz kluba bila "protiv" njegovog povratka u klub iz Humske.

ДИКЛИЋ И ТОДОРИЋ ПРОТИВ ЖОЦОВОГ ПОВРАТКА: Тражили му ЦВ и да покаже шта је радио после Партизана

Foto: N. Paraušić, Z. Jovanović

Jednog je samo oslovio sa „čovek u prvom redu“, misleći na Dragana Todorića, dok je naveo i Bogdana Diklića, poznatog srpskog glumca. Naravno, reč je o šali koja pokazuje sa kakvom energijom popularni Žoc stiže u redove crno-belih.

FOTO: N. Paraušić

„Prilikom dolaska u Partizan, predsednik kluba Ostoja Mijailović je bio odmah za to da dođem. Ipak, kao i svugde kada imate neku poziciju, ali nisu svi uvek bili za to da postanem trener Partizana. Bilo je nekih ljudi koji su tražili da pošaljem CV da znaju gde sam i šta sam radio. Jedan gospodin sedi u prvom redu, a drugi nije došao iz drugog razloga, onaj glumac Bogdan Diklić, član Uprave Partizana. To je zatvorena informacija, to ćemo mu zapamtiti“, našalio se Obradović.

(Kurir) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SENZACIJA: Britanci upravo objavili vest, Novak Đoković opet zapanjio svet!