HAOS NA SVETSKOM PRVENSTVU: Zvezda fudbala u tunelu napala predsednika FIFA, evo i zašto!

Novosti online

17. 12. 2022. u 21:20

HRVATSKA i Maroko sastali su se u utakmici za treće mesto na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2022, a po njenom završetku desio se i veliki incident.

ХАОС НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ: Звезда фудбала у тунелу напала председника ФИФА, ево и зашто!

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Hrvatska je osvojila treće mesto na Svetskom prvenstvu savladavši Maroko u interesantnom duelu, ali taj epilog doveo je i do verbalnog, a umalo i fizičkog napada na presednika FIFA.

I to od strane najveće zvezde reprezentacije Maroka.

Kako prenosi holandski "NOS", novinar Tom Egbers našao se u tunelu stadiona posle pomenutog meča baš kada je Ašraf Hakimi svoj bes iskalio na prvom čoveku svetske kuće fudbala.

Naime, nezadovoljan kako je sudija Abdulraham Al Džazim delio pravdu, a as Maroka i fudbaler Pari Sen Žermena je smatrao da se desio nedosuđeni penal za njegovu reprezentaciju, čim je Hakimi video da je u blizini i Đani Infantino, rešio je da mu priđe.

Ašraf Hakimi besni na sudije posle utakmice Maroko - Hrvatska za treće mesto na Svetskom prvenstvu / FOTO: Tanjug/AP

"Odmah je stao pred Infantina, bio mu je (licem) na manje od pet centimetara. Uz povišeni ton je besneo, sve zbog sudije. Bilo je to bolno za gledanje", obelodanio je Egbers.

Na tome se, srećom, sve završilo, pa se Infantino pribrao i izašao na teren, gde je hrvatskim fudbalerima dodelio bronzane medalje za treće mesto na Mundijalu, nakon učešća "vatrenih" u finalu prošlog šampionata sveta.

Đani Infantino i Luka Modrić posle utakmice Hrvatska - Maroko / FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, sve zanimljivosti vezane za Mundijal, možete da pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" vezanoj za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022.

Na njoj vas čeka i pregled svih dosadašnjih rezultata utakmica, tabela grupa i onoga što sledi u Kataru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)