REPREZENTATIVCI Hrvatske i Maroka ukrstili koplja po drugi na Svetskom prvenstvu u Kataru. Sada su ponovo bili jedni prekoputa drugih, bio je to tek četvrti put ikada da se selekcije susreću dva puta na istom turniru. Meč za treće mesto Mundijala i bitka za istoriju pripala je Hrvatskoj, nakon borbe na "život i smrt" i rezultata 2:1 za popularne "vatrene".

Komentari (18)

Ivan

17.12.2022. 13:34

Po svemu su Marokanci bolji od Hrvata . Zavrsili su ispred njih u grupi, igraju lepsi fudbal i napadaju za razliku od Hrvata koji se samo brane i cekaju penale.Kada je nereseno reba da se uvede da pobedjuje onaj ko je vise napadao i sutirao ka golu i koji je bio vise na protivnickoj polovini. Tada bi ovakvi kao Hrvatska nestali iz fudbala.

AJMO MAROKO

17.12.2022. 16:05

...VI STE POKAZALI NAJLEPSI FUDBAL NA SP U KATARU, dok su vasi danasnji protivnicu uz veliku srecu dosli do cetvrtfinala, kad je sreca malo izostala, onda se videla prava vrednost njihove ekipe.

Cucan Cule

17.12.2022. 18:05

I sta sad,vi opet na aparatima. I da smo izgubili vi bi opet bili na aparatima. Trebate ucit od Hrvata kako se brane boje svoje zemlje.

Dardani

17.12.2022. 18:09

Bravo braca Hrvatiiii ! Nek puknu ovi dusmaniiii sto vas ne voleee ! Oni su dobili mesto gde pripadaju i to od Albanaca. Pojma nemsju u fudbalu. Mogu da vas pljune pod prozora. Podstanari su bili i ostali