SANTOŠ UTUČEN NAKON ELIMINACIJE: Selektor Portugalije otkrio ostaje li na klupi

Novosti online

10. 12. 2022. u 20:45

SELEKTOR Portugalije Fernando Santoš bio je utučen nakon eliminacije njegove selekcije sa Svetskog prvenstva u Kataru.

САНТОШ УТУЧЕН НАКОН ЕЛИМИНАЦИЈЕ: Селектор Португалије открио остаје ли на клупи

Tanjug/AP

Podsetimo, Maroko je slavio 1:0 i tako Kristijana Ronalda i drugove poslao nazad kući, a Santoš je nakon meča govorio o tome hoće li ostati na poziciji selektora.

- Sutra se vraćam u Lisabon. Posle toga, razgovaraću sa predsednikom Fernandom Gomešom, tako smo uvek radili. Videćemo šta je najbolje za ovaj tim Portugala - izjavio je Santoš za Sport TV.

Za iskusnog stručnjaka učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru bilo je uspešno.

- Rekao bih da je ovo bio uspešan turnir, iako bi za nas bio uspeh da smo otišli do finala i osvojili ga. Tim je u drugim mečevima pokazao svoje mogućnosti. Malo nam je sreće nedostajalo. Imate mečeve u kojima možda ne možete da pokažete sve što umete, ali tada vam je potrebno i malo sreće - dodao je Santoš.

Podsetio je na neke situacije gde je bilo evidentno da fortuna nije bila na njihovoj strani.

- Od prvih momenata meča, imali smo dobre napade, prilike, prvu Feliks. Onda je Bruno pogodio prečku. U finišu, Pepe je imao sjajnu priliku, možda i bolju od one protiv Švajcarske. Nije je iskoristio. Timu je nedostajalo malo sreće - zaključio je selektor Portugala koji ima ugovor sa Savezom do 2024.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)