ŠVAJCARCI U NEVERICI: Dva ključna igrača se razbolela pred Srbiju

Novosti online

01. 12. 2022. u 12:37

Jan Zomer i Niko Elvedi, standardni reprezentativci Švajcarske, nisu trenirali u četvrtak jer su se razboleli, prenose švajcarski mediji.

ШВАЈЦАРЦИ У НЕВЕРИЦИ: Два кључна играча се разболела пред Србију

FOTO: AP/Tanjug

Zomer, dugogodišnji golman seniorske selekcije, jedan je od najvažnijih, ako ne i najvažniji igrač ovog sastava, s obzirom na čuda koja čini među stativama.

Kako prenosi "Blik", Zomer i Elvedi su imali lošu noć (sreda na četvrtak), razboleli su se i nisu trenirali u jutarnjem treningu reprezentacije.

"Trenutno je nepoznanica da li će biti u timu tokom večernjeg treninga. Moramo da sačekamo i vidimo kakvo će im biti stanje", prenosi "Blik", a navodi se na izvore iz kampa reprezentacije Švajcarske.

Zomer i Elvedi igrali su svih devedeset minuta protiv Kameruna i Brazila, te su jedni od najvažnijih i najpouzdanijih fudbalera selektora Murata Jakina.

Pored njih dvojice, odranije je upitno i stanje Džerdana Šaćirija, Noe Okafora i  Đibrila Soa. Šaćiri ima problem sa mišićem iznad kolena, požalio se na taj problem u poslednjem treningu pred Brazil, i pitanje je da li će biti od prvog minuta na terenu protiv Srbije.

Utakmica između Srbije i Švajcarske igra se u petak u 20 časova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)