"NOKAUTIRAO BIH ŠAĆIRIJA I DŽAKU": Ne sme da se zaboravi Rusija, neka Švajcarci budu spremni na sve

Novosti online

30. 11. 2022. u 13:00

MEČ Švajcarske i Srbije odrediće ko će uz Brazil proći dalje u "G" grupi. Nekadašnji fudbaler "orlova" govorio je tamošnjim medijima o narednom meču.

НОКАУТИРАО БИХ ШАЋИРИЈА И ЏАКУ: Не сме да се заборави Русија, нека Швајцарци буду спремни на све

Foto: M.Vukadinović

Zdravko Kuzmanović govorio je za švajcarski "20 Minuten" o reprizi meča odluke iz Rusije 2018. godine.

- Isticanje simbola dvoglavog orla je bila sramota, jednostavno tužno. Sport i politika moraju da se odvoje, a vaši momci to nisu uradili. Da sam bio igrač Srbije na tom Svetskom prvenstvu, verovatno bih nokautirao ili Džaku ili Šaćirija, kaže Kuzmanović.

Smatra nekadašnji fudbaler Srbije da ne treba zaboraviti događaje iz Rusije.

- Iskreno da vam kažem, Švajcarci neka budu spremni na sve – Srbija nema šta da izgubi. Ne znam hoće li kosti izdržati, ali pre četiri godine sve provokacije su potekle sa švajcarske strane. Taj dvoglavi orao nije bio proizvod emocije, to je bilo planirano sve vreme. To što se desilo u Rusiji ne možemo da zaboravimo. Ako provociraš, moraš da očekuješ da zveči na terenu. Ima ona lepa izreka: svakog sretneš dva puta u životu.

Odgovorio je i na pitanje da li se Švajcarci plaše Srbije?

- Ne bih precrtao tu mogućnost. Da sam još igrač, ja sigurno bih. Nadam se da će sve proteći mirno, ali Srbi će biti spremni na sve. Biće neverovatno emotivno, biće sjajna utakmica. Sumnjam da su momci koji su bili tu 2018. olako prešli preko svega. Nešto je tu ostalo, uveren je Kuzmanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)