OVAKO SE VOLI ZEMLJA! Srpska doktorka usred Brazila pokazala šta je to patriotizam (VIDEO)

Novosti online

24. 11. 2022. u 19:59

NEVEROVATNA fudbalska euforija trese Srbiju i Brazil, zemlje koje danas ukrštaju koplja u svojim premijernim mečevima na Mundijalu u Kataru.

ОВАКО СЕ ВОЛИ ЗЕМЉА! Српска докторка усред Бразила показала шта је то патриотизам (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na društvenoj mreži TikTok veliku popularnost pred utakmicu ima jedan snimak koji dolazi iz zemlja karioka.

Naime, doktorka Tamara Redža, koja je poreklom iz Srbije, a radi u bolnici u Brazilu, pokazala je svojim pratiocima kako je danas otišla na posao.

Ona je u jednom snimku pokazala da joj u ormariću sa stvarima, stoji majica na kojoj piše "Srbija", a u ogledalu se snimila kako se ogrnula srpskom zastavom. U opisu video snimka napisala je samo:

- Idemo braćo Srbi.

Snimak je izazvao pravi "bum" na mrežama, pa je dosta ljudi iz Srbije i komentarisalo."Najjača žena na svetu", "Tamara, ti si pravi ambasador Srbije", "Bravo lutko", "Uuu, hrabro!"

Tamara je ubrzo objavila još jedan snimak na kome se vidi, da je istu zastavu koju je nosila, okačila u operacionu salu. Napisala je:

- Pitaju me da li sam spremna za utakmicu, ja im kažem: 'Spremna da pobedimo!'

@drtamararedza Kaže da želi da postane poznata u Srbiji jer su tamo svi visoki i lepi 😂😂😂🇧🇷❤️💙🤍 #🇷🇸🇧🇷 #srbijabrazil #mixedcouplelife #srbijatiktok #plasticnihirurg ♬ som original - Dr Tamara Redža

Podsetimo, "orlovi" i "karioke" igraju od 20 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a  meč Srbija - Brazil možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)