NAGRADA ZA ODLIČAN RAD: Marko Nikolić još tri godine u Lokomotivi

Novosti online

21. 05. 2021. u 18:11

SRPSKI fudbalski stručnjak Marko Nikolić produžio je ugovor sa moskovskom Lokomotivom do leta 2024. godine.

НАГРАДА ЗА ОДЛИЧАН РАД: Марко Николић још три године у Локомотиви

FOTO: EPA

Odličan posao na klupi ovog kluba obavlja bivši trener Partizana. Uspeo je da osvoji Kup Rusije, te je nagrađen produžetkom saradnje.

Ova informacija ozvaničena je na klupskom sajtu, a nakon parafa utiske je izneo Vladimir Leončenko, generalni direktor Lokomotive.

- Svakom treneru treba vremena da izgradi efikasan tim. Ovog proleća zabeležili smo značajan napredak kako na timskom nivou tako i kada su u pitanju pojedinci. Zadovoljni smo što je potpisan novi ugovor sa šefom stručnog štaba, tri godine smatramo optimalnim rokom za stvaranje tima koji će moći da postigne uspeh kako u Rusiji, tako i u evropskoj konkurenciji - rekao je Leončenko.

Zadovoljstvo zbog svega nije mogao da sakrije ni Nikolić, koji ističe da je dogovor lako postignut zahvaljujući upravi kluba.

- Veoma sam srećan i uzbuđen što smo produžili ugovor. Na sastanku sa našim navijačima rekao sam da smo tek počeli sa osvajanjem trofeja. Za ovo moramo da radimo. Zahvalio bih se celoj ekipi Lokomotive i trenerskom štabu - poručio je Nikolić.

Prema nezvaničnim informacijama srpskom strategu je novim ugovorom predviđena je godišnja zarada od 1.800.000 evra. Inače, on je na klupu Lokomotive seo u junu 2020. godine. Predvodio je tim i u Ligi šampiona.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)