KUMAN O POTOPU BARSELONE: Razočarani smo, teško ćemo osvojiti titulu

Novosti online

12. 05. 2021. u 12:00

TRENER Barselone Ronald Kuman rekao je da će njegovim fudbalerima biti "veoma teško" da osvoje šampionsku titulu u Španiji, posle remija sa Levanteom.

КУМАН О ПОТОПУ БАРСЕЛОНЕ: Разочарани смо, тешко ћемо освојити титулу

foto: EPA

Barselona je sinoć odigrala nerešeno 3:3 sa Levanteom i propustila priliku da preuzme prvo mesto na tabeli. Barselona ima 76 bodova, bod manje ali i utakmicu više od Atletiko Madrida, kao i bod više, ali i utakmicu više od trećeplasiranog Real Madrida.

"Situacija je sada komplikovanija. Cilj je bio da pobedimo u sve tri utakmice do kraja prvenstva, ali sada je veoma teško. Bili smo dobri u prvom poluvremenu, ali smo u drugom izgubili mnogo lopti, igrali smo smanjenim intezitetom. Napravili smo brojne greške u odbrani. Nismo bili pažljivi", rekao je Kuman, preneo je Eurosport.

Barselona je sinoć vodila sa 2:0 i 3:2, ali nije uspela da sačuva mrežu do kraja utakmice, pošto je primila gol u 83. minutu.

"Utakmica traje 90 minuta, a mi smo mnogo izgubili u drugom poluvremenu. Razočaravajuće je. Teško je objasniti šta se dogodilo. Vodili smo sa 2:0. Tada ne očekujete nerešen rezultat", naveo je trener katalonske ekipe.

Španski mediji naveli su da bi posle jedne sezone Kuman mogao da napusti klub.

"Kao trener vi imate najveću odgovornost. Uvek se preispituje rad trenera. Razumem zašto se postavljaju pitanja, savršeno razumem. Mi smo veoma razočarani rezultatom", rekao je Kuman.

Do kraja prvenstva Barselona će na svom terenu igrati protiv Selte, a u poslednjem kolu na gostujućem terenu protiv Eibara.

Atletiko Madrid večeras na svom terenu protiv Real Sosijedada i u slučaju pobede napraviće veliki korak ka šampionskoj tituli.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)