EL MATADOR OSTAJE NA OLD TRAFORDU: Solskjer ubedio Kavanija da produži ugovor

Novosti online

30. 04. 2021. u 22:04

URUGVAJSKI napadač Edinson Kavani i Mančester junajted nastaviće saradnju i naredne sezone, pišu ostrvski mediji.

ЕЛ МАТАДОР ОСТАЈЕ НА ОЛД ТРАФОРДУ: Солскјер убедио Каванија да продужи уговор

FOTO: AP

Iskusni 34-godišnji golgeter stigao je na Old Traford u oktobru nakon sedam godina provedenih u Pari Sen Žermenu. Ugovor je potpisao na jednu sezonu uz mogućnost dodatnih 12 meseci.

U prethodnom periodu stekao se utisak da se Urugvajac premišlja i najverovatnije neće iskoristiti tu opciju. Međutim, menadžer Crvenih đavola Ole Gunar Solšer insistirao je na Kavanijem ostanku i prema najnovijim informacijama veoma je blizu da se postigne dogovor o novom jednogodišnjem uguvoru.

Nakon meča sa Romom u kome je Kavani ušao u igru kod rezultata 1:2 i preokrenuo situaciju na terenu sa dva gola i jednom asistencijom za veliku pobedu od 6:2, Norvežanin je ponovio da sve čini da iskusni Urugvajac ostane još jednu sezonu.

- On dobro zna šta ja osećam prema njemu i koliko bih voleo da bude sa nama i sledeće sezone. Edinson nije običan golgeter. Mnogo je više od toga. Pravi lider na terenu, koji pokreće sve igrače oko sebe. Oduševljen sam njegovom igrom. Dajem sve od sebe da ostane. Uveravam ga da je Old Traford potpuno drugačiji sa navijačima. Iskreno se nadam da će se u to uveriti i sam sledeće sezone - rekao je menadžer crvenih đavola.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!