BARSELONA OSLABLJENA NA ATLETIKO: Kuman zbog suspenzije propušta derbi sezone u Primeri (FOTO)

Novosti online

30. 04. 2021. u 15:49

TRENERU Barselone Ronaldu Kumanu nije se dopalo suđenje na utakmici Primere protiv Granade pa je zbog prigovora dobio i crveni karton, a još manje će mu se dopasti saznanje da zbog tog isključenja neće moći da vodi ekipu u derbiju sezone protiv madridskog Atletika.

БАРСЕЛОНА ОСЛАБЉЕНА НА АТЛЕТИКО: Куман због суспензије пропушта дерби сезоне у Примери (ФОТО)

FOTO: AP

Posle utakmice protiv Granade koja je Barselona izgubila sa 2:1 na Kamp nou stadionu, Kuman je govorio o crvenom kartonu i nije mu bilo jasno zašto ga je dobio.

Holanđanin veruje da je sudija želeo da bude u centru pažnje i da je bez razloga završio na tribinama.

- Čini mi se da je četvrti sudija želeo da bude u centru pažnje. Ne razumem zašto, nisam rekao ništa loše, nisam na bilo koji način vređao sudiju. Razgovarao sam sa četvrtim sudijom a onda je rekao nešto da pokaže da me ne poštuje. Pokazao mi je nepoštovanje a ja sam mu uzvratio. Međutim, ponavljam, nisam ga na bilo koji način uvredio - tvrdi Kuman.

Posle meča pojavio se sudijski izveštaj sa meča, u kome stoji da je Kuman isključen zbog reči "kakav lik", koje je uputio četvrtom sudiji.

Zbog toga je na kraju kažnjen i neće biti pored terena u važnim mečevima sa Valensijom i Atletikom.

Barselona ima dva boda manje od jorgandžija, i isti broj bodova kao Real MAdrid, ali i samo bod više od Sevilje. A da je kako su svi očekivali, u četvrtak savladala Granadu, sve bi držala u svojim rukama, ovako titula u Primeri je još daleko za Mesija i drugove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)