JUNAJTED ŽELI U FINALE LE: Matić napada "vučicu"

N. I.

29. 04. 2021. u 09:30

LIGA Evrope ulazi u foto-finiš, na redu su prvi mečevi polufinala (večeras, 21.00).

ЈУНАЈТЕД ЖЕЛИ У ФИНАЛЕ ЛЕ: Матић напада вучицу

FOTO: AP

Na stepenicu pred finalom (26. maja u Gdanjsku) nalaze se Mančester junajted i Roma, odnosno Viljareal i Arsenal, u borbi za veliki srebrni pehar, koji je izliven još u doba kada se igrao Kup UEFA.

Od srpskih igrača na terenu, ili na klupi za rezerve ostao je samo jedan as i to kakav. Nemanja Matić sa "đavolima" dočekuje Romu na "Old Trafordu".

- Radujem se utakmici, jer ćemo da igramo protiv sjajnog tima. Voleo bih da se plasiramo u finale i, naravno, da dođemo do trofeja - rekao je juče Nemanja Matić, koji je u dresu Benfike već igrao Finale LE 2013, u kojem je izgubio od Čelsija (1:2), uz podsećanje da je as "plavaca" Branislav Ivanović bio strelac pobedonosnog gola u trećem minutu nadoknade vremena.

Zanimljivo je da će Srbija i u drugom večerašnjem polufinalu imati jednog svog predstavnika. Generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović je delegat meča Viljareal - Arsenal.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Novosti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)