FK SLOGA NEKA ISPITAJU ARBITRE: "Imamo poverenje u nadležne institucije"

G. Ć.

21. 04. 2021. u 21:38

U TABORU Sloge iz Kraljeva potpuno mirno čekuju istragu Disciplinskih organa Fudbalskog saveza Srbije povodom spornog meča protiv kruševačkog Trajala (0:0), odigranog 8. aprila na Gradskom stdionu u gradu na Ibru.

ФК СЛОГА НЕКА ИСПИТАЈУ АРБИТРЕ: Имамо поверење у надлежне институције

FOTO: G. Šljivić

- Sve naše utakmice čiste su kao suza. Stojimo na raspolaganju nadležnim organima, neka sve ispitaju i donesu zaključak. Ima ko o svemu tome vodi računa, pa neka ispitaju sudije pošto su bile u centru pažnje - kaže Aleksandar Mijatović, predsednik Sloge.

Utakmica je okončana bez pobednika i golova, a po tvrdnjama malobrojnih gledalaca i izveštača, meč je svojim neprofesionalnim i tendencioznim suđenjem obeležila sudijska trojka iz Kragujevca na čelu sa glavnim arbitrom Pavlom Ilićem.

Za Slogu su u prvom poluvremenu dosuđena samo dva prekršaja, neiskorišćeni jedanaesterac za goste predmet je podsmeha svih koji su pogledali snimak, dok Kraljevčanima nije dosuđen očigledan penal, već je napadač dobio žuti karton zbog kojeg je propustio narednu utakmicu. Broj žutih kartona (devet) za Slogu niko neće ni da komentariše...

- Imamo poverenje u nadležne institucije, znaju šta i koga treba da ispitaju i da vide da li je bilo nečega što nema veze sa fudbalskom igrom. Sloga je van svega toga - dodao je Mijatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

POLARNI MEDVEDI: Simboli Arktika i naše odgovornosti