MARKOVIĆ O BUDUĆNOSTI U HUMSKOJ: Sveta otkrio šta će da radi na leto

Novosti online

04. 04. 2021. u 11:13

SVETOZAR Marković je odmah po povratku u Partizan zauzeo svoje mesto u prvom sastavu "crno-belih", pa se postavlja i logično pitanje - hoće li u Humskoj ostati i naredne sezone?

МАРКОВИЋ О БУДУЋНОСТИ У ХУМСКОЈ: Света открио шта ће да ради на лето

Bajbek i Svetozar Marković u Nišu / Foto FK Partizan

Defanzivac je ugovor vezan za Olimpijakos kojim ga je i pozajmio beogradskom timu, a odgovarajući na pitanja novinara osvrnuo se i na mogućnost trajnog ostanka u Partizanu.

"Po ugovoru o pozajmici koji su sklopili Olimpijakos i Partizan, dužan sam na kraju sezone vratim i javim u grčki klub. Trenutno ne znam ni da li postoji mogućnost da me Partizan otkupi, kao što ne znam da li oni uopšte planiraju da me prodaju ili će me ostaviti u timu. Sve to ću saznati tek kada odem u Olimpijakos, sednem sa ljudima iz kluba i popričam o planovima za budućnost", kazao je Marković.

On je leta 2019. godine pojačao tim iz Pireja koji je "crno-belima" na ime obeštećenja platio 1.500.000 evra, da bi nakon toga otišao na pozajmicu u AEL iz Larise.

Prema podacima sajta Transfermarkt, Partizan ima opciju da otkupi ugovor svog nekadašnjeg đaka omladinske škole, a ugovor defanzivca sa Olimpijakosom traje do 2024. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!