ČUKARIČKI ODIGRAO MEČ SEZONE: Pet puta se tresla mreža Spartaka

Novosti online

02. 04. 2021. u 21:09

NAKON poraza 4:2 u Subotici u prvom delu sezone, fudbaleri Čukaričkog revanširali su se Spartaku - slavili su na Banovom Brdu 5:1.

ЧУКАРИЧКИ ОДИГРАО МЕЧ СЕЗОНЕ: Пет пута се тресла мрежа Спартака

FOTO: FK Čukarički

Kapiten Docić je izveo perfektan korner u osmom minutu, Jovanović je bio fantastičan u skoku, pa su Brđani poveli – 1:0.

U 30. minutu Brđani su duplirali prednost, Stevanović je sjajno centrirao sa desne strane, a Jovanović je u padu glavom zahvatio loptu i sproveo je u protivničku mrežu – 2:0. 

Trenutak nepažnje skupo je koštao Brđane u bukvalno poslednjim trenucima prvog poluvremena, kad je Šimura prihvatio jedan „otpadak“ i loptu zakucao u mrežu Petrovića – 2:1.

Samo što je počelo drugo poluvreme Čukarički je vratio dva gola prednosti. Bila je to fantastična akcija, mat u tri poteza. Sve je počelo od kapitena domaćih Docića, koji je poslao loptu iza leđa odbrane Subotičana, Stevanović je ušao u šesnaesterac i potom drugi put na meču asistirao, ovoga puta Saviću, koji je sa 14 metara zakucao loptu u Dujmovićevu mrežu – 3:1.

Svaki Docićev centaršut bio je opasnost po gol rivala. Tako je bilo i u 54. minutu, kad je kapiten Čukaričkog ubacio loptu iz slobodnog udarca, iskosa sa leve strane, a sve to je sjajno ispratio Tanasijević, koji je postigao prvenac u dresu Brđana – 4:1.

Samo četiri minuta kasnije Savić je postigao svoj drugi, a peti gol za belo-crne. Pantić je krenuo akciju, prosledio loptu do Jovanovića na levu stranu, a ovaj odlično uposlio mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine, kojem nije bilo teško da ponovo savlada Dujmovića – 5:1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju