"PADAJU POTPISI" U BAČKOJ TOPOLI: Dvojac potpisao na još dve godine!

Novosti online

25. 03. 2021. u 18:29

FUDBALSKI klub TSC produžio je saradnju sa golmanom Nenadom Filipovićem i krilnim napadačem Đurom Zecom na još dve godine

ПАДАЈУ ПОТПИСИ У БАЧКОЈ ТОПОЛИ: Двојац потписао на још две године!

Foto: N.Paraušić

Sportski direktor TSC-a Mirko Jovanović izrazio je veliko zadovoljstvo što je klub, posle produžetka ugovora s napadačem Nenadom Lukićem, uspeo da se dogovori sa još dvojicom standardnih igrača, Filipovićem i Zecom.

- Nastavili smo praksu da zadržimo naše igrače koji su pružili maksimum i dali puno klubu, jer želimo da uvek imamo ključne igrače i okosnicu tima koja je dugo na okupu. To je praksa TSC-a od početka nekog našeg uspona u protekle četiri sezone. Ne želimo da mnogo menjamo ekipu. Želimo da se zajedno razvijamo i rastemo -rekao je Jovanović, prenosi klub.

On je istakao da su ugovori produženi na dve godine, a da u toku trajanja tih ugovora ostaje mogućnost da se saradnja nastavi "dokle god je to obostrana želja".

Golman Nenad Filipović je zahvalio rukovodstvu kluba, na čelu s predsednikom Janošem Žemberijem, što su mu omogućili "da uživa u svojoj karijeri".

- Biti u jednom ovakvom klubu i zaraditi poštovanje produžetkom ugovora do juna 2023. godine je velika satisfakcija i sreća za mene. Klub ide pravim stopama i igrače nagrađuje po učinku, tako da na meni ostaje da pružam još bolje partije i da pomognem TSC-u da ide ka vrhu tabele. Nadam se da ćemo u narednom periodu doneti Evropu-rekao je on.

Napadač Đuro Zec je zahvalio klubu i stručnom štabu što su mu ukazali poverenje da i naredne dve godine nosi dres TSC-a.

- Presrećan sam i daću sve od sebe da u narednom periodu ostvarimo što bolje rezultate i da budemo još bolji na terenu. Klubom sam veoma zadovoljan, kao i saigračima- naveo je Zec.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a