ANKETA: Pitamo vas - ko bi trebalo da bude prva opcija u napadu "Orlova"

A. Ilić

24. 03. 2021. u 15:03

PROMENjEN je selektor, čeka nas novi ciklus kvalifikacija, a dočekujemo ih posle dugo vremena sa velikom nadom i očekivanjima.

АНКЕТА: Питамо вас - ко би требало да буде прва опција у нападу Орлова

FOTO: Facebook/FSS

Srbija i selektor Dragan Stojković Piksi su na "slatkim mukama" - ko bi trebalo da predvodi napad naše reprezentacije? 

 Aleksandar Mitrović je dugo bio "prva violina", ali je u padu forme, ipak, kada god je igrao u dresu reprezentacije davao je svoj maksimum. Za Fulam je u Premijer ligi odigrao 27 utakmica. Postigao je tri gola uz četiri asistencije. 

Dušan Vlahović je udarna snaga Fiorentine, postigao je nedavno tri pogotka na jednom meču, od ukupno 12 koliko je postigao za "Violu". 

Luka Jović se traži u Ajntrahtu. Počelo je lepo, ali u ovom trenutku stagnira. Jović je postigao tri pogotka na 16 mečeva. 

Četvrti je Đorđe Despotović, Srbin na privremenom radu u Rusiji, gde nosi boje Rubina iz Kazanja... Postigao je 11 pogodaka uz tri asistencije na 19 mečeva. 

Nema šta, Srbija ima kvalitetne napadače, a već večeras protiv Irske imaće priliku da pokažu svoj raskošni talenat. Pod pretpostavkom da će Srbija igrati sa jednim napadačem, pitamo vas, ko bi po vašem mišljenju trebalo da bude prvi napadač u Stojkovićevom rosteru. 

Anketa

Koji igrač bi trebalo da bude prva opcija u napadu reprezentacije Srbije?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo