MATIĆ O SRPSKOM FUDBALU: Plivamo u mulju, dotakli smo dno, Vidić je rešenje za spas

Novosti online

17. 03. 2021. u 09:20

NEMANjA Matić je u nedavnom pismu istakao da je Nemanja Vidić najbolje rešenje za sprski fudbal. Igrač Mančester junajteda je to potvrdio i u intervjuu za Sport klub.

МАТИЋ О СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Пливамо у муљу, дотакли смо дно, Видић је решење за спас

Foto: AP

Iskusni vezista nije promenio mišljenje i upravu vidi legendu "crvenih đavola" kao nekog ko može da izvede srspki fudbal iz "mulja" u kome se već dugo nalazi.

- Moj stav se nije promenio. Nisam eksplodirao jedan dan i uzeo i napisao pismo. Ne, ja sam razmislio dobro šta da napišem - aludirao je Matić na pismo koje je dao na uvid javnosti. Kaže da te reči nisu bile posledica afekta i "vruće glave".

Potom je obrazložio zašto misli da bi Vidić bio najbolje rešenje.

- Mislim da je dolazak Nemanje Vidića ispravno rešenje. Ima fudbalskih ljudi koji bi sigurno pomogli sprskom fudbalu. Mislim da je Vidić pravo rešenje. On je čovek koji ima stav, čovek sa integritetom, on ne bi svoje ime potrošio tek tako. Pretpostavljam da bi se vratio samo kada bi mu se dozvolilo da radi kako on misli, profesionalno, pošteno… Verujem da bi to poštenje mogao da vrat u naš fudbal, a to je ono što nam za početak nedostaje. Dotakli smo dno, plivamo u mulju, sa ove tačke gledišta ne vidim drugi izlaz - izjavio je Matić za Sport Klub.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna