PIKSI O NOVOM KAPITENU REPREZENTACIJE: Nije bitno kome ide traka, na terenu moramo da izgledamo kao ozbiljna "banda"

Novosti online

16. 03. 2021. u 22:52

DOSTA se u poslednje vreme pričalo o tome ko će biti novi kapiten Srbije nakon odluke da Aleksandar Kolarov ne igra više za nacionalnu selekciju.

ПИКСИ О НОВОМ КАПИТЕНУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ: Није битно коме иде трака, на терену морамо да изгледамо као озбиљна банда

FOTO: FSS

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi ne prihvata sa oduševljenjem temu koja se poslednjih dana pojavila u medijima.

- Ne znam zašto se pravi fama oko trake. Ja sam bio u Zvezdi kapiten, pa i u reprezentaciji. Ne zato što sam ja hteo, nisam se otimao za traku. Ljudi su mi je dali, rekli su: Ti si taj vođa, taj lider. Ti to zaslužuješ. Kasnije, kroz karijeru, nikad se nisam hvatao za traku. To ne treba da bude problem, ne verujem da će kod igrača biti ikakvih problema - objasnio je Stojković za "Sport klub".

Potom je usledilo dodatno objašnjenje.

- Ja ću to odlučiti, ne oni. Ne treba više da se priča o tome. Biti kapiten apsolutno nije važno. Važan je tim, timski duh, važno ja da mi na terenu izgledamo kao ozbiljna banda, a ne razbijena, da izgledamo spremni da se borimo, da trčimo, da igramo pametno, da pokažemo fudbalsku inteligenciju. O tome se radi. Kako tim bude igrao, to je ipak ogledalo trenera. Trener to traži – zaključio je Stojković.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Sport klub)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!