KUMAN VERUJE U ČUDO: Ništa nije nemoguće, kad si u Barsi moraš da pobeđuješ

Novosti online

09. 03. 2021. u 16:50

BARSELONA će u sredu gostovati PSŽ-u u revš meču osmine fibala Lige šampiona. Trener Katalonaca Ronald Kuman veruje u čudo i nada se da može da se ponovi 2017. godina.

КУМАН ВЕРУЈЕ У ЧУДО: Ништа није немогуће, кад си у Барси мораш да побеђујеш

FOTO: EPA

Tada je klub iz Pariza prvi meč na svom terenu dobio sa 4:0, a onda je na "Kamp Nou" poražen 6:1 i eliminisan je.

Ipak, sada je situacija drugačija, Barselona nije jaka kao tad, poražena je u prvom meču na svom terenu sa 4:1 i jasno je da je čeka težak posao, gotovo nemoguća misija.

Holandski stručnjak ne gubi nadu, veruje da njegovi igrači mogu da naprave još jedno čudo.

- Ništa nije nemoguće. Verujemo u sebe. Znamo da kada si u Barsi da moraš da pobeđuješ. Pokazaćemo mentalitet koji smo već iskazivali. Moramo da imamo opcije – rekao je Kuman svestan da neće biti lako.

- Biće komplikovano. Pari Sen Žermen je jak i teži osvajanju Lige šampiona. Da bi mogao da se vratiš, moraš svaku utakmicu da odigraš jako. Pokušaćemo. Uvek izađemo na teren kako bismo pobedili.

Potom su novinari podsetili Kumana upravo o tom meču 2017. godine, kada je Barselona učinila nešto što se ne viđa često.

- Repriza 2017? Ne mislim da se PSŽ plaši nas. Siguran sam da ih njihov trener (Maurisio Poketino prim. aut.) priprema na najbolji način, kako ne bi utakmicu shvatili olako. Sada su okolnosti drugačije. Mnogo je lakše kada revanš igrate kod kuće. Moramo da igramo našu igru - zaključio je Kuman.

Podsetimo, utakmica PSŽ - Barselona igra se sutra od 21 sat.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri