JOVIĆ SMATRA DA OVO NIJE KLJUČNI PERIOD NJEGOVE KARIJERE: Ne zaboravite i dalje sam igrač Real Madrida

Novosti online

09. 03. 2021. u 16:00

LUKA Jović je u zimskom prelaznom roku pojačao Ajntraht. U klub iz Frankfurta je došao na pozajmicu. Dobro je počeo, na startu postigao tri gola, a onda stao, dovoljno da se ponovo nađe na meti kritika.

ЈОВИЋ СМАТРА ДА ОВО НИЈЕ КЉУЧНИ ПЕРИОД ЊЕГОВЕ КАРИЈЕРЕ: Не заборавите и даље сам играч Реал Мадрида

FOTO: AP

Pre nekoliko dana madridski "As" je napisao tekst u kome je naglasio da je pozajmica Jovića u Ajntraht bila još jedan loš posao "kraljevića".

Odgovor je od srpskog reprezentativca stigao preko "Bilda".

- Za mene neuspeh nije opcija. Nikad. Pritisak je integralni deo posla kojim se bavim. Posebno u profesionalnom fudbalu. Nemam problem s tim – rekao je Jović i nastavio:

Volim izazove, volim da se merim sa najboljima na svetu. Znam koliko vredim i koji su moji kvaliteti.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je poručio da ovo nije ključni period u njegovoj karijeri i da ljudi ne smeju da zaborave da je on još uvek igrač Reala.

- Da li je ovo odlučujući momenat moje karijere? Ne. Imam 23 godine. Igram u jednoj od najboljih liga na svetu, u odličnom timu. Nadam se da ću s reprezentacijom moći da obezbedim novi plasman na Mundijal. I ne zaboravite da sam i dalje fudbaler Real Madrida - zaključio je Jović.

Podsetimo, ovaj 23-godišnjak je upravo iz Ajntrahta prešao u redove Madriđana, u transferu vrednom 60 miliona evra.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?