TIMO VERNER: Englezi su me spustili na zemlju

Novosti online

22. 02. 2021. u 16:17

REPREZENTATIVAC Nemačke Timo Verner nije se baš najbolje snašao u Čelsiju. Nakon brilijantnih partija u Lajpcigu gde je na 127 utakmica postiga o78 golova, u dresu londonskih plavaca ostvario je samo 24 nastupa na kojima je postigao pet golova.

ТИМО ВЕРНЕР: Енглези су ме спустили на земљу

Foto AP

Verner je prošlog leta stigao na Stamford bridž za 48 miliona funti, ali ubrzo je shvatio da je premijer liga mnogo zahtevnija od nemačke Bundeslige.

- Kada imate ovako lošu seriju, ne smatraju vas dobrim napadačem. U Engleskoj se igra najjači fudbal. To je najbolja i najjača liga na svetu. Teško je protiv svih ekipa. Spustili su me na zemlju, ali na meni je da nastavim s radom i popravim nedostatke - rekao je Nemac.

Da bolji dani dolaze, najavila je smena na klupi Čelsija. Franka Lamparda zamenio je Vernerov zemljak Tomas Tuhel i odmah mu ukazao šansu, što je napadač iskoristio.

- Nisam još sasvim savladao engleski, što je bio dodatni problem sa Lampardom. Očigledno da to sad ne predstavlja problem i već se osećam kao da sam kod kuće - kaže Verner.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna