KAKO sada stvari stoje, spektakl je počeo da se priprema bez dva veoma bitna sastojka, navijača i čuvenog Ibre.

gde bi se sjatilo sedamnaest hiljada ljudi

10.02.2021. 07:36

To je više od 32%, a pozivate se na UEFA koja kaže do 30% kapaciteta. Najbolje da vam ne puste nikog da ne biste posle plaćali kazunu i UEFA. Širenje korone po Srbiji posle takvog meča vas očigledno ni malo ne dotiče, jer ćete se pozivati da vam je država dozvolila i kako ste vi kao navodno preduzeli sve mere zaštite, a to je skoro pa jedno veliko ništa. Kao možda ćete meriti temperaturu navijačima, pa kao one sa povišenom nećete pustiti? Kako da ne. Tiskanje navijača pred kapijama koji bi pošto-poto pokušali da uđu i bez karte vas ne dotiče. Tiskanje navijaća na ulicama i u javnom prevozu, kako gradskom, tako i međugradskom vas takođe ne dotiče.

Branislav

10.02.2021. 08:59

Cuj , UEFA dozvolila ???? Pa ko su te bitange , da oni dozvoljavaju ili ne. Pa valjda se neko drugi pita u ovoj Srbiji, da li ce biti ili ne gledalaca na utakmici/

stari doktor

10.02.2021. 10:05

Bio sam prisutan onom fenomenalnom meču Zvezde protiv trofejnog Milana sa tri superzvezde u njegovim redovima, kada je , po gustoj magli, Zvezda vodila u prvom poluvremenu sa 1:0. I da se to poluvreme odigralo do kraja, a sudija na početku drugog odsvirao kraj, Zvezda bi bila pobednik. Samo minuti su je delili od toga velikog uspeha, ali sudijska trojka i delegat UEFA-e su drugačije odlučili. Svima nama koji smo po onakvom vremenu bili na stadionu ostao je žal za pobedom. Isto kao i sa onom protiv Mančester junajteda koji se završio sa 2:2, jer lopta nije htela u njegov gol, a to je koštalo života polovinu tima na aerodromu u Minhenu. Sudbine su ponekad čudne, kada se retrogradno posmatra.

Hajde pametnjakovići

10.02.2021. 11:54

Platite PCR test za svakog navijača koji hoće da uđe na stadion. Eto vam rešenja za publiku. A je l, to košta? E pa ne može i jare i pare u ovoj korona situaciji.