PALMA POSLEDNJA NADA DELIJA? Postavio poslaničko pitanje o publici na meču Zvezda - Milan

Novosti online

09. 02. 2021. u 16:48

MOJE pitanje za resornu ministarku je kakvo je njeno mišljenje o tome da naš Krizni štab usvoji oduku UEFA da na fudbalskoj utakmici Crvena Zvezda - Milan bude popunjena trećina kapaciteta stadiona "Rajko Mitić" uz poštovanje distance, upitao je za skupštinskom govornicom Dragan Marković Palma.

ПАЛМА ПОСЛЕДЊА НАДА ДЕЛИЈА? Поставио посланичко питање о публици на мечу Звезда - Милан

foto: EPA

Na sednici Kriznog štaba odlučeno je da ne bude ublažavanja mera, što je potvrdio i doktor Kon, iako je prethodno dr Tiodorović u TV studiju uz predsednika Zvezde Svetozara Mijailovića govorio da postoji takva mogućnost.

- Ja znam da će sada određen broj stručnjaka iz oblasti medicine da kaže "zdravlje i život su najvažniji". I jeste tako, ali ima nešto što se zove svakodnevni život i porodice. Takođe, sport spaja ljude i mladim ljudima idoli treba da budu na sportskim terenima, a ne oni koji su poslednjih nekoliko dana završili tamo gde im je mesto. Uvek postoji rizik, ali da pokušamo da smanjimo rizik, a da publike ipak bude na stadionu koliko je moguće. Takođe da vidimo da li neke epidemiološke obaveze mogu da prerastu u preporuke - upitao je Palma za skupštinskom govornicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIĆE 3:0 ZA ZVEZDU: Legenda crveno-belih uverena u ubedljivu pobedu protiv Partizana