KADA RAŠKO KATIĆ IZGUBI KONTROLU: Unosio se u lice sudijama, dobio isključenje i novčanu kaznu (VIDEO)

Novosti online

03. 02. 2021. u 17:36

КАДА РАШКО КАТИЋ ИЗГУБИ КОНТРОЛУ: Уносио се у лице судијама, добио искључење и новчану казну (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub

ISPUNJAVAO je prethodnih meseci Raško Katić stupce medijskih prostora zbog povratka iz "penzije" kako bi pomogao Radničkom, sada je situacija drugačija.

Iako Katić ima 40 godina partije koje pruža su na visokom nivou. To ne iznenađuje, s obzirom da je bio i reprezentativac naše zemlje, sa kojom je 2014. godine osvojio medalju na Svetskom prvenstvu. 

Katić ima dobru sezonu u ligi prosekom, 20 poena po meč. Iskusni košarkaš nije bio zadovoljan suđenjem na meču Radničkog i Mladosti (110:91 za ekipu iz Zemuna) 

te je posle jedne sudijske odluke na samom kraju poluvremena kod rezultata 61:45 za Mladost oštro reagovao prema arbitrima i dobio tehničku grešku.

Nije se tu zaustavio, nastavio je verbalnu raspravu sa sudijama, a onda je usledila isključujuća tehnička greška za prekaljenog košarkaša. 

Posle završenog kola disciplinska komisija je donela odluku od kazni Katića najpre novčana kazna u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene tehničke greške a onda i novčana kazna u iznosu od 36.000 dinara zbog dosuđene diskvalifikujuće greške (čl 52 tačka G8 Disciplinskog pravilnika 2020)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)