KADA RAŠKO KATIĆ IZGUBI KONTROLU: Unosio se u lice sudijama, dobio isključenje i novčanu kaznu (VIDEO)

Novosti online

03. 02. 2021. u 17:36

ISPUNjAVAO je prethodnih meseci Raško Katić stupce medijskih prostora zbog povratka iz "penzije" kako bi pomogao Radničkom, sada je situacija drugačija.

КАДА РАШКО КАТИЋ ИЗГУБИ КОНТРОЛУ: Уносио се у лице судијама, добио искључење и новчану казну (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub

Iako Katić ima 40 godina partije koje pruža su na visokom nivou. To ne iznenađuje, s obzirom da je bio i reprezentativac naše zemlje, sa kojom je 2014. godine osvojio medalju na Svetskom prvenstvu. 

Katić ima dobru sezonu u ligi prosekom, 20 poena po meč. Iskusni košarkaš nije bio zadovoljan suđenjem na meču Radničkog i Mladosti (110:91 za ekipu iz Zemuna) 

te je posle jedne sudijske odluke na samom kraju poluvremena kod rezultata 61:45 za Mladost oštro reagovao prema arbitrima i dobio tehničku grešku.

Nije se tu zaustavio, nastavio je verbalnu raspravu sa sudijama, a onda je usledila isključujuća tehnička greška za prekaljenog košarkaša. 

Posle završenog kola disciplinska komisija je donela odluku od kazni Katića najpre novčana kazna u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene tehničke greške a onda i novčana kazna u iznosu od 36.000 dinara zbog dosuđene diskvalifikujuće greške (čl 52 tačka G8 Disciplinskog pravilnika 2020)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati