ANDRE VILJAŠ-BOAŠ PODNOSI OSTAVKU: Razlog odlaska je Nemanja Radonjić...

Novosti online

02. 02. 2021. u 15:46

DUGO se govori o mogućnosti da bi Andre Viljaš-Boaš mogao da napusti Olimpik iz Marseja, a čini se da je sve bliže tom koraku.

АНДРЕ ВИЉАШ-БОАШ ПОДНОСИ ОСТАВКУ: Разлог одласка је Немања Радоњић...

FOTO: EPA

Portugalac je navodno ponudio ostakvu, prenose mediji u Francuskoj, a klub je spreman da je prihvati. On je rekao da razmišlja o odlasku zbog neslaganja sa upravom Olimpika. 

Problem preko koga ne može da pređe jesu nesuglasice u transfer politici, Viljaš-Boaš je rekao da je poslednji saznao za odlazak Nemanje Radonjića. 

"Nemam ništa sa poslednjim odlukama kluba. Za odlazak Nemanje Radonjića sam saznao poslednji, kasno uveče. Želim samo da odem, dok mi ne odgovore na ponudu o ostavci, profesionalno ću obavljati svoj posao. Ne želim novac, nije tačno da sam tražio kompenzaciju, jednostavno, došlo je do razmimoilaženja", rekao je Viljaš-Boaš. 

Portugalac ističe da je bio protiv dovođenja Olivera Ntčama iz Seltika. 

"Doveli su igrača koji nikada nije bio na našoj listi želja. Prelazni rok je završen dolaskom igrača kojeg nisam ja želeo niti sam odlučivao o tome. Za to sam saznao u novinama. Klub već dve, tri godine posluje na način sa kojim se lično ne slažem. Želeo sam da budem otvoren i iskren prema  svima, rekao sam vam sve i sada čekam odgovor kluba. Želim samo da odem, ne tražim nikakav novac, to mediji izmišljaju", rekao je Viljaš-Boaš.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima