ZVEZDA ODBILA PET MILIONA ZA SVOJE DETE Terzić: On je kombinacija Pirla i Modrića

Novosti online

31. 01. 2021. u 16:35

GENERALNI direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da iz kluba verovatno neće biti odlazaka, ali nije isključio tu mogućnost u slučaju ozbiljne ponude.

ЗВЕЗДА ОДБИЛА ПЕТ МИЛИОНА ЗА СВОЈЕ ДЕТЕ Терзић: Он је комбинација Пирла и Модрића

Foto: Nebojsa Parausic

Na pitanje da kaže koja je to ozbiljna cifra, Terzić je odgovorio da je u slučaju mladog Veljka Nikolića Zvezda odbila pet miliona evra.

– Imali smo ponudu od pet miliona, ali ga nismo pustili. Nismo hteli da uopšte razmišljamo o prodaji za te pare. Naš stav je da on treba da bude lider, on je dete kluba, odavno se nije pojavilo dete sa takvim karakteristikama, karakterom i pobedničkim mentalitetom, on je kao Pirlo za Juventus ili Modrić za Real. Što se kaže, „prešao je igricu“ kada je reč o svim paramerima provera i nećemo ga pustiti bez ozbiljne cifre – rekao je Terzić za Arenu sport.

Aleksandar Dragović je već duže vreme na meti crveno-belih, a Terzić kaže da je želja obostrana.

– Juče smo razgovarali. Nesporna je želja da dođe u Zvezdu, i na dobrom smo putu da realizujemo u nekom narednom periodu. Plan je da startuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ja sam optimista što se tiče njega, mada postoje neke prepreke da se posao realizuje, o kojim ne bih sada – zaključio je generalni direktor Crvene zvezde

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna